Zrębki Wędzarnicze Drewno Do Wędzenia 4L Olchowe 1kg kl. 8 / 4 litry

6,79 

45 w magazynie

SKU: ZRĘBKI-OLCHA-KL-08-1KG Kategorie: ,
Opis

ZRĘBKI WĘDZARNICZE DREWNO DO WĘDZENIA 4L OLCHOWE 1KG

⏩ZRĘBKI WĘDZARNICZE:

  • ✅suche – wilgotność to zaledwie 8% (+/- 2%)
  • ✅wolne od grzybów, pleśni i drobnoustrojów
  • ✅czyste, dokładnie odpylone
  • ✅starannie wysortowane
  • ✅Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
  • ✅Państwowego Zakładu Higieny
  • ✅Państwowego Instytutu Sanitarnego

⏩Zrębki wędzarnicze naszej produkcji doskonale nadają się do wędzenia we wszystkich typach wędzarni.

✅Zrębki wędzarnicze bukowo są produktem naturalnym, wolnym od dodatków chemicznych, co gwarantuje zdrowe i bezpieczne wędzenie.

✅Równomiernie wytwarzają dym, nadając wędlinom pożądanego aromatu, a ich jakość potwierdzona jest certyfikatem Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego.

⏩Produkowane przez nas zrębki wędzarnicze posiadają pozytywne opinie:

  • ✅Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego,
  • ✅Państwowego Zakładu Higieny,
  • ✅Państwowego Inspektoratu Sanitarnego.

Drewno stosowane do produkcji jest skrupulatnie segregowane (brakowane) i spełnia normy jakościowe określone w następujących uregulowaniach:

  • ✅PN-91/D-95018,
  • ✅PN-92/D-95008.

⏩Drewno, które jest podstawowym surowcem do wytwarzania zrębków pozyskiwane jest z ekologicznie czystych obszarów leśnych zarządzanych przez jednostki organizacyjne Lasów Państwowych.

⏩Zrębki wędzarnicze są poddawane obróbce suszenia w temperaturze ok. 600°C, w której to następuje likwidacja zarodników pleśni i grzybów oraz drobnoustrojów znajdujących się w przerabianej masie drzewnej.

Jakość produktów jest stale kontrolowana.

Informacje dodatkowe
Waga 1,1 kg
Stan

Nowy

Waga

1

Pojemność

4

Rodzaj

do wędzenia

Drzewo

inne

Waga produktu z opakowaniem jednostkowym

1.1

Klasa

08(6-8mm)

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Zrębki Wędzarnicze Drewno Do Wędzenia 4L Olchowe 1kg kl. 8 / 4 litry”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *